close

Va las aici o reteta delicioasa de bureti pane, pe care sigur nu ati mai preparat- o.

Va las aici o reteta delicioasa de bureti pane, pe care sigur nu ati mai preparat- o.

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Bureti pane.

Lista de ingrediente :

-bureti

-faina

-sare

-doua oua

-pesmet

-piper

Cum se prepara:

Buretii se preseaza intre palmele, sa se scurga apa, se pune sare si piper .

Se dau prin faina ou si pesmet si se prajesc pe ambele parti .

Se mananca cu sos de usturoi sau mujdei de usturoi .

Va uram :

Pofta buna!

BONUS

Am sa va las reteta unui deliciu de garnitura, ciuperci ciobanesti, care merg foarte bine la o friptura bine preparate la cuptor .

In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Ciuperci ciobanesti.

Lista de ingrediente :

-bureti sau ciuperci

-200 grame branza de burduf

-100 grame slanina afumata

Cum se prepara :

Ciupercile se curata, se spala, se lasa la scurs.

In fiecare palarie se pune slanina afumata taiata marunt si branza de burduf .

Se frig pe jeratic, se servesc alaturi de mamaliguta si friptura .

Daca nu aveti gratar, se pun pe o tava si se coc in cuptorul incins pana se fac .

Va uram :

Pofta buna!

BONUS

Iata o mancare pe care o poti prepara doar in 30 de minute. Puiul cu ciuperci este perfect pentru atunci cand nu aveti prea mult chef de gatit.

In acest articol va vom oferi o reteta de Pui cu ciuperci.

Lista de ingrediente:

-2 lingurite cimbru proaspat

-50 mililitri vin alb

-600 g pulpe superioare de pui (dezosate)

-50 mililitri de supa de pui

-3-4 linguri patrunjel proaspat, tocat

-500 grame ciuperci proaspete curatate si taiate

-30 grame de unt (impartit in 2)

-20 grame faina de grau

-sare

-piper

-1 lingura ulei de masline

Cum se prepara:

Cernem faina, o punem pe o farfurie, carnea de pui o asezonam cu sare si piper iar apoi p trecem prin faina.

Punem o tigaie cu ulei la incins, 10 grame de unt si prajim puiul pe ambele parti.

Dupa ce s-au prajit, le scoatem pe o farfurie cu servetel absorbant.

Dam focul la mic, si in aceeasi tigaie punem cimbrul, ciupercile si cele 20 de grame de unt ramas.

Lasam pe foc pana se inmoaie.

Turnam vinul si supa de pui sau apa, si lasam sa fiarba pana se reduce la jumatate, iar la final asezonam cu sare si piper.

Punem puiul inapoi in tigaie, pentru a isi trage din sucul ciupercilor

La final presaram patrunjelul verde dupa care putem servi.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"