close

Va veti indragosti ce gustul acestei combinatii de legume. Se prepara din cele mai simple si accesibile ingrediente.

12.03-POZA art.1 (budinca-de-legume

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Mancare de legume.

Lista de ingrediente:

-100 mililitri de lapte

-300 grame de dovlecel

-50 grame de cașcaval tare

-1 ceapă

-2 ouă

-sare și piper – după gust

-1 morcov

-½ legătură de mărar sau pătrunjel

-1 roșie

Cum se prepara:

Pentru inceput decojim si spalam dovlecelul, dupa care il taiem in jumatate si scoatem semintele.

Apoi il taiem jumatatati de rondele subtiri.

Apoi curatam morcovul si ceapa, le spalam si le taiem jumatati de rondele.

Pregatim o tava de copt pe care o ungem cu ulei si asezam legumele taiate, iar apoi condimentam cu sare si piper.

Bagam tava la copt pentru un sfert de ora la temperatura de 200 grade celsius.

Acum pregatim sosul.

Punem intr-un bol ouale, laptele iar apoi saram si piper dupa gust.

Radem cascavalul marunt.

Dupa ce se rumenesc legumele, punem sosul si presaram cu cascaval ras.

Mai lasam la cuptor aproximativ 5 minute.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"