close

Vrei ceva mai speciala la cina? Iti recomand rulourile de carne de porc cu ciuperci, sunt foarte gustoase si usor de preparat .

Iti recomand rulourile de carne de porc cu ciuperci, sunt foarte gustoase si usor de preparat .

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Rulouri de carne de porc cu ciuperci.

Lista de ingrediente :

-12 felii cotlet de porc

-o legatura patrunjel

-ulei

-sare

-piper

-400 grame ciuperci

-mustar

-vin alb 150 ml

Cum se prepara :

Feliile de carne se bat bine pana devin subtiri, se condimenteaza cu piper si sare si se dau la frigider .

Ciupercile se spala, se toaca marunt, se pun intr- o tigaie cu ulei si se calesc .

Se amesteca pana scade apa .

Apoi adaugam patrunjelul tocat, scoatem carnea de la frigider.

Fiecare felie se unge cu mustar, se pune din amestecul de ciuperci, se ruleaza si se pun in tigaie la prajit pe toate partile pana se rumenesc .

Se scot intr- un vas termorezistent, uns in prealabil cu ulei, se toarna deasupra vin alb si se rastoarna din nou in tava de cuptor, se tin in cuptorul incins cateva minute .

Va uram:

Pofta buna!

BONUS

Rulouri cu varza. Un deliciu de care va puteti bucura in aceasta perioada de post!

In acest articol va vom oferi o reteta de Rulouri cu varza.

Lista de ingrediente:

Pentru aluat:

-½ linguriță de sare

-125 mililitri de apă

-125 mililitri de ulei de floarea-soarelui

-300 grame de făină

Pentru umplutură:

-1 morcov

-1 varză albă

-1 ceapă

-sare, piper negru măcinat — după gust

-verdeață — după gust

Cum se prepara:

Pentru inceput preparam umplutura:

Varza o tocam fideluta, murcovul il vom rade iar ceapa o vom marunti.

Punem o tigaie cu putin ulei la incins iar apoi vom pune legumele la inabusit si acoperim cu un capac.

Le saram si piperam dupa gust, dupa care punem verdeata maruntita si lasam sa se raceasca.

Cum preparam aluatul:

Cernem faina intr-un bol, punem sarea, iar apoi turnam uleiul si apa calda peste faina si framantam.

Acoperim aluatul si il lasam la odihnit jumatate de ora, dupa care il impartim in 15 parti.

Fiecare parte o vom intinde sub forma unei foi subtiri, asezam umplutura, indoim marginile dupa care rulam.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt si asezam rulourile in aceasta pe care le ungem cu infuzie de ceai negru.

Le bagam la cuptor jumatate de ora la temperatura de 180 de grade celsius.

Va uram pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"