close

Vrei sa- i incanti pe cei dragi cu o cina de nota 10 ? Cartofi umpluti cu branza si bacon alaturi de un sos de ciuperci .Este reteta potrivita .

Cartofi umpluti cu branza si bacon alaturi de un sos de ciuperci .Este reteta potrivita ..Este reteta potrivita

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Cartofi umpluti cu branza si bacon.

Lista de ingrediente :

-300 grame ciuperci

-sare

-piper

-2 catei de usturoi

-patrunjel

-150 grame branza telemea

-200 ml smantana

-6 cartofi

-6 felii subtiri de afumat

Cum se prepara :

Cartofii se spala, se usuca, se invelesc in hartie de copt, se dau la cuptor 40 de minute la 200 de grade .

Branza se taie cuburi, baconul se taie cubulete, se spala patrunjelul .

Usturoiul se piseaza.

Se scot cartofii din cuptor sa taie cate un capacel, se scobeste miezul, se pune in vas si se formeaza ca un piure .

Baconul se pune in tigaie cu ulei, se adauga branza si se calesc trei minute pana se topeste branza .

Dupa care se amesteca cu cartofii zdrobiti, se adauga cateva linguri smantana, piper, sare si jumatate patrunjel tocat .

Se amesteca bine si se umple cartofii cu aceasta compozitie .

Se dau la cuptor 10 minute la 180 de grade.

Apoi se calesc ciupercile cu usturoiul, se adauga smantana si patrunjelul.

Se fierbe pana devine o compozitie densa .

Se pune sare, piper, se servesc cu sosul de ciuperci si frisca .

Va uram : Pofta buna!

x
Dati-ne un "Like"