Bazin de înot deschis in sectorul 4

Sunteți în căutarea unui loc foarte modern și sigur pentru relaxare la sfârșit de săptămână sau seara? Chiar dacă afară este frig și ninge, vă place mult să înotați și căutați și un loc unde să vă duceți copiii pentru a învăța acest sport benefic stării de sănătate?

Dacă locuiți în orașul București și dacă nu ați colaborat până acum cu echipa Atack Team, este timpul să faceți acest lucru în viitorul apropiat. Este vorba despre o companie foarte ambițioasa care are contracte încheiate cu cele mai moderne bazine de înot din București. Majoritatea antrenorilor cu care colaborează compania sunt foști sportivi de performanță, cu foarte multă experiență. Așadar, dacă aveți copii interesați să practice acest sport în mod profesionist, vă puteți îndrepta atenția chiar acum asupra ofertei postate pe site-ul de prezentare al companiei Inot-sport.com.

Cele mai moderne bazine de înot din București!

Indiferent de locul în care aveți locuința, puteți opta pentru unul din bazinele cele mai moderne din București, începând o colaborare cu această companie ambițioasă. Este vorba despre bazinul semi olimpic al Școlii nr. 190 din cartierul Berceni, despre bazinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, despre bazinul Școlii nr.25 din sectorul 2, situat în apropierea stației de metrou Bucur Obor, despre bazinul Olimpia, Steaua și Dinamo.

Toate locațiile sunt foarte sigure, încălzite și foarte bine dezinfectate în această perioadă.

Cel mai recent contract de colaborare este cel încheiat cu bazinul Școlii nr. 190. Aici sunt organizate toate categoriile de cursuri inot copii Berceni, cursuri înot adulți, gimnastică subacvatică, recuperare pentru persoanele cu deficite locomotorii, etc.

Prețurile nu sunt deloc mari. Este vorba despre prețurile practicate încă de acum 10 ani. Cursurile de înot se pot realiza în grupe mari, în grupe cu un număr redus de copii sau chiar și în mod individual. Se organizează, de asemenea, și cursuri de înot pentru persoanele adulte.

Bazinul a fost deschis în anul 2021. Beneficiază de instalații foarte moderne de filtrare, încălzire și recirculare a apei. Zilnic este dezinfectat prin metoda nebulizării, între orele 15.00-16.00. Pentru a fi pe deplin convinși că veți face cea mai bună alegere pentru copiii dumneavoastră, vă recomandăm să stabiliți o vizionare direct la fața locului. O discuție cu un antrenor este, de asemenea, foarte utilă, dacă doriți și ore pentru relaxare sau performanță.

Oferta pentru bazin inot Berceni este asemănătoare cu ofertele pentru celelalte locații. Nu sunt deloc mari prețurile și vă puteți bucura de mai multe tipuri de abonamente foarte avantajoase.

Oricât de frig ar fi afară și oricât de geroasă va fi această iarnă, puteți programa chiar acum o vizită la fața locului, în oricare din locațiile cu care echipa Atack Team colaborează. Sunt interesante și orele de gimnastică subacvatică AquaGym. Sunt folositoare pentru persoanele care doresc să slăbească sau care doresc să se relaxeze în acest fel, după zilele stresante petrecute la servici.

Locație este pusă la dispoziție și copiilor care învață la această școală precum și celor care învață la alte școli situate în sectorul 4 din București.