Vânzare și reparații trotinete electrice moderne

Dacă ați decis și dumneavoastră să mergeți la servici cu ajutorul unei trotinete electrice și dacă nu știți de unde este avantajos să achiziționați un astfel de produs, vă putem face noi, acum, o recomandare.

            Această recomandare se adresează persoanelor care locuiesc în apropierea sau în orașul Bacău! O foarte cunoscută firmă de reparații produse electronice de toate tipurile reparatiibacau.ro a decis să deschidă și un magazin online care comercializează foarte multe tipuri de trotinete electrice moderne trotinetamea.ro

            Așadar, dacă veți cumpăra de aici trotinete electrice, veți avea la dispoziție și servicii profesionale de reparații trotinete care vă pot fi foarte folositoare uneori.

            Pe pagina principală de prezentare trotinetamea.ro sunt postate două numere de telefon, la care puteți suna pentru a primi toate informațiile necesare despre durata și costurile tuturor serviciilor de reparații trotinete electrice.

            Pe site sunt postate, de asemenea, modele variate de trotinete electrice, de piese pentru trotinete precum și de accesorii.

            Ce tipuri de trotinete electrice sunt incluse în oferta acestui magazin online specializat?

            În momentul de față, oferta acestui magazin care comercializează trotinete electrice online include trotinete de diferite categorii care au prețurile cuprinse între 1550-4599 de lei.

            Dacă doriți să investiți pentru început mai puțini bani într-o trotinetă electrică modernă, vă recomandăm modelul de trotinetă electrică eRides Slim, al cărui preț este în momentul de față de doar 1550 de lei (preț redus de la 1750 de lei).

            Modelul Erides Slim atinge o viteză maximă de 25 km/h, are o autonomie de până la 30 km, un motor de 500 W și o baterie de 36V și 7.8Ah. Este un model pliabil de trotinetă electrică. Ea poate fi transportată chiar și în portbagajul unei mașini. Vă puteți deplasa cu mașina până ajungeți în zonele aglomerate. Apoi puteți parca mașina și începe deplasarea cu ajutorul acestui modern model de trotinetă electrică.

            Se poate circula și noaptea cu acest model de trotinetă electrică, deoarece este dotată cu lumini led pe față cât și pe spate. Este, de asemenea, rezistentă la apă, deplasarea fiind posibilă chiar și în timpul ploii.

            Erides Slim afișează nivelul bateriei pe un display de tip LED. Acest afișaj are standardul IP54, ceea ce înseamnă că va funcționa și pe timp de ploaie. Discul de frână are o dimensiune de 120 mm, consumul de energie standard este de 1,1 kw la 100 km, sistemul de frânare este dual cu E-ABS anti-lock pentru roata din față și disc mecanic de frână pentru roata din spate. Deține un excelent sistem de recuperare a energiei kinetice prin frânare. Aceasta are loc în mai puțin de 4 metri. Anvelopele au diametrul de 8,5 inch. Puterea nominală a motorului este de 250W, în timp ce puterea maximă este de 500 W.

            Este confecționată dintr-un aliaj ușor de aluminiu, ceea ce înseamnă că este ușor de transportat. Greutatea este de doar 12,5 kg, capacitatea bateriei este de 36V și 7.8aH, cuplul motorului este de 16nM, panta de urcare de 14%, celulele bateriei sunt de tip lithium-ion 18650 mAh, durata de încărcare este de 5 ore, distanța de la sol este de 87.5 mm, dimensiunile sunt de 108x43x114 cm, autonomia este de 30 km în mod ECO, de 25 km în mod Normal, viteza maximă de 25 km/h în mod standard, 20 km/h în mod drive și 15 km/h în mod ECO.

            Prețul acestui model este în momentul de față de doar 1550 de lei.                IMPORTANT!! Magazinul online trotinetamea.ro vă oferă posibilitatea să returnați produsul în termen de 14 zile dacă ați decis să îl achiziționați online. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la curier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here